Velour sofa på afbetaling

En sofa med velour betræk er altså bare noget mere ekstraordinær og luksus at have stående i stuen, og hvis det alligevel er tid til at købe en ny sofa, så er det måske lige noget for dig med en ny og lækker velour sofa.

Dog er det sådan med moderne velour sofaer, som kan findes i de forskellige butikker i dag, at de altså godt kan være ret dyre at få fat i, grundet at de er lavet af materialer i høj kvalitet og samtidig er de også meget populære. 

Hvis du godt kunne tænke dig at få investeret i en velour sofa, men ikke har råd til den på nuværende tidspunkt, så kan det være en løsning at købe den på afbetaling. Hos nemafbetaling.dk sætter vi dig ind i, hvad du helst skal være opmærksom på, samt hvordan det fungerer, når du køber på afbetaling

Velour er så smukt et stof, som passer perfekt til en sofa

Selvom velour er et lidt mere sart stof end så mange andre materialer, som sofaer normal laves i, så er en sofa fremstillet i velour stof altså bare uden tvivl det hele værd. Velour stof er især smukt i friske farver såsom grønne, røde eller andre farverige nuancer, som kan give ekstra liv og hygge til din stue og derudover er materialet dejlig blødt og lækkert at sidde på. 

Velour sofa

Trænger dit gamle sofabord også til at blive skiftet ud eller kunne du bare godt tænke dig et nyt sofabord, som matcher din nye velour sofa, så kunne det være et nyt sofabord på afbetaling kunne være en god investering for dig. Faktisk er det her på det sidste blevet utroligt populært med puffer, som også kan fås i velour stof i alle mulige forskellige, flotte farver og dermed kan det måske også være en mulighed med en super lækker puf på afbetaling, som passer både i farve og stil med din nye velour sofa. En puf er perfekt at have stående foran sofaen til dig som godt kan lide at kunne smække benene op efter en lang dag på arbejdet.  

Køb din nye velour sofa på afbetaling lige her

Hvis du godt kunne tænke dig at få købt en velour sofa på afbetaling, så er det faktisk rigtig nemt at få gjort. Det er nemlig sådan, at rigtig mange møbelbutikker arbejder sammen med finansfirmaer, som gerne vil stå for at lægge ud for dit produkt. 

Et af disse firmaer er for eksempel Klarna afbetaling. Klarna tager sig af at betale for din sofa til at starte med, hvilket vil sige, at du ikke skal af med en krone. Efterfølgende laver I i fællesskab en aftale om, hvornår du skal have betalt dem lånet tilbage. Det kan være, du har brug for at få lang tid til at afbetale lånet, idet du foretrækker blot at lægge et lille beløb i måneden, så du på den måde har mere luft i månedsbudgettet. 

Foretrækker du derimod at få op til 30 dages kredit, så kan du vælge betal med faktura. Det at betale med faktura er på en måde faktisk bare en erstatning for en opsparing. Det er nemlig sådan, at du faktisk bare udsætter betalingen til op til en måned ud i fremtiden, og mange vælger denne metode, fordi de ved med sikkerhed, at de har pengene til at kunne betale for produktets fulde pris allerede næste måned, når lønnen tikker ind på kontoen. 

Forskellige typer velour sofaer

Tro det eller ej, men du kan faktisk stort set få enhver type sofa i velour stof. 

  • Velour hjørnesofa
  • Velour chaiselongsofa
  • Velour modulsofa
  • Velour sovesofa

Alt efter hvor stor en stue du har, samt hvad du leder efter i en sofa, så kan du helt sikkert finde lige præcis den sofa, som er bedst til dit hjem. Bor du for eksempel i en lille lejlighed, og har du derfor brug for en sovesofa i stuen, som du kan slå ud, når du får gæster på besøg, så kunne det være en velour sovesofa på afbetaling var en god investering for dig. 

Måske er du mere til en smart sofa i en god stor størrelse, som hele familien kan sidde i og se film i weekenden, og så kan en velour modulsofa på afbetaling måske være det bedste valg. 

Du kan også både få chaiselong – og hjørnesofaer i velour stof, så man kan sige, der i den grad er et hav af muligheder, og det er faktisk bare at vælge en sofa og få den bestilt hjem, så du og familien kan få glæde af den. Man kan sige, en af de mange fordele ved at købe på afbetaling er, at du får friheden til at vælge lige præcis den sofa, som du går og drømmer om, og så kan du gennem en afbetalingsordning altså allerede få glæde af den med det samme.