Knallert 30 på afbetaling

Drømmer du om at købe en knallert 30 til at komme hurtigere rundt omkring? En knallert 30 er det perfekte valg for dig, der gerne vil have et mere simpelt køretøj end en bil. Hvis du er 16, har du faktisk allerede mulighed for at investere i en knallert 30 – hvis du altså har knallertkørekort, vel at mærke. Det giver dig i fremtiden mulighed for at komme hurtigere frem og tilbage, hvis du finder den rette betalingsmåde for dig.

Knallert 30

Dog er en knallert 30 ikke det billigste køretøj på markedet. Hvis du har svært ved at finde pengene i dit budget, kan der være behov for at ty til andre betalingsmetoder. For eksempel kan du overveje, om en afbetalingsordning er en bedre løsning for dig, hvis du gerne vil købe en knallert 30 på afbetaling.

Få råd til en knallert 30

En knallert 30 kan koste fra 10.000 kroner og efter. Det er derfor bestemt ikke et køretøj, der ligger i den billige ende. Hvis du umiddelbart har svært ved at finde pengene til en knallert 30, er der heldigvis andre betalingsmuligheder, som kan hjælpe dig lidt på vej, så du kan få råd. Hvis du er over 16 og har knallertkørekort – ja, så er du i din fulde ret til at købe køretøjet. Er du over 18, og har du kørekort til bil eller motorcykel, har du ligeledes mulighed for at køre på en knallert 30.

Når du skal vælge betalingsmulighed og ikke lige har muligheden for at lægge omkring de 10.000 kroner, kan det heldigvis gøres på andre måder.

For det første har du selvfølgelig altid den mulighed, at du kan holde øje med, om der er nogen i dit lokalområde som sælger en brugt knallert 30 billigt. Er det ikke tilfældet, kan du vælge et købe en knallert 30 på afbetaling eller faktura.

Et fakturakøb går ud på, at du lægger en ordre hos en forhandler, du gerne vil købe din knallert 30 hos. Herefter modtager du en ordrebekræftelse, hvortil der desuden følger en faktura. På fakturaen kan du se den dato, der er fastsat for betalingen. Fordelen ved at betale på denne måde er, at betalingsfristen kan være lang.

Det svinger selvfølgelig fra forhandler til forhandler, men du kan være heldig, at den er helt op til 180 dage. Det vil sige, at du kan være heldig at have helt op til halvt år, hvor du blot kan spare penge sammen. Mange steder har du selv mulighed for at anmode om en tidsfrist for betalingen, når du foretager et faktureret køb. Hvis du ikke er så meget for netop den type betalingsmetode, findes der heldigvis en anden metode.

Alt du skal vide om afbetalingsordning 

Du kan også vælge at købe en knallert 30 på afbetaling. Det betyder, at du kan vælge at betale i rater månedsvist i stedet for, at du betaler hele beløbet et halvt år efter købet. Det kan være en fordel for dig, der ved, du har svært ved at spare så stor en sum penge sammen på én gang. Når du betaler i rater, vælger du selv, hvor lang tid betalingsperioden skal dække, alt efter hvor høje rater du vil betale månedsvist.

Når du skal have en afbetalingsordning på plads, skal du lave en aftale med forhandleren. Måden det foregår på er, at du den første hverdag i de forskellige måneder betaler den rate, du skylder. Det gør du, indtil det samlede kreditbeløb er indfriet.

Knallert 30 afbetaling

Ligesom ved faktureringskøbet, har du samme frie mulighed for selv at vurdere, hvilken afbetalingsordning der giver bedst mening for dig. Det kommer selvfølgelig blandt andet an på, hvor mange penge du har mulighed for at afbetale per måned. Inden du beslutter dig, er det derfor en god idé at tænke dit budget nøje igennem.

Fordele ved at købe knallert 30 på afbetaling

Når du køber en knallert 30 på afbetaling, er det vigtigt du er opmærksom på hvilke omkostninger, de enkelte forhandler lægger oveni – det kan nemlig variere. Enkelte forhandlere har meget lave renter, mens andre har helt rentefrie afbetalingsordninger. Det er således altid vigtigt at være opmærksom, inden du foretager købet.

Det er klart, at der findes både fordele og ulemper ved begge måder at betale din kommende knallert 30 på. fælles for de to betalingsmuligheder er, at du udskyder betalingen indtil, du har pengene. Det er nemlig de færreste, der har over 10.000 kroner på hånden. Nedenfor kan du se fordelene ved at foretage et fakturakøb eller købe en knallert 30 på afbetaling.

  • Foretager du et fakturakøb, kan du selv anmode om betalingsfristen – her kan du vente helt op et halvt år med et betale beløbet
  • Ved et fakturakøb kan du mange steder få rentefrie køb, så der ikke bliver lagt hverken renter eller gebyrer oveni
  • Køber du en knallert 30 på afbetaling, kan du selv vælge, hvor høje rater, du kan betale månedsvis alt afhængig af, hvor lang tid du vil tilbagebetale