Køleskab på afbetaling

Er dit køleskab pludselig brudt sammen? Eller er det bare på tide med en udskiftning? Så kan det ofte blive en dyr fornøjelse, hvis man pludselig skal hoste op med en stor sum penge, for at få råd til en ny model.

Vælger du i stedet købe køleskabet på afbetaling, kan du slippe for at hoste op med alle pengene på en gang, og betale det over en længere periode i mindre og mere overskuelige beløber.

Hvad er fordelen ved afbetaling?

Der kan være flere fordele ved at købe noget på afbetaling. Dette gør, at man kan nøjes med at betale mindre beløber af gangen, så ikke man pludselig har en stor streg i regningen. Dette er især en fordel, hvis man skal købe noget dyrere, hvis beløb kan have en stor betydning i ens dagligdagsbudget.

Køleskab afbetaling
¨

Især er afbetaling en fordel, hvis man pludselig får uforudsete omkostninger. Dette kan være, hvis dit køleskab brander sammen, og du med det samme har behov for at anskaffe dig et nyt. Et køleskab er ofte en af de lidt dyrere investeringer der koster flere tusinde kroner, og dette er et beløb, der for mange tydeligt kan mærkes på budgetkontoen.

Ved at købe en model på afbetaling, kan du nøjes med at betale mindre beløber af gangen over en længere periode. På den måde slipper du for at skulle omlægge hele dit månedsbudget, men kan nøjes med at betale en mindre sum hen over flere måneder, til hele det samlede beløb er betalt.

Hvad er ulempen ved afbetaling?

Selvom det kan være fordelagtigt at betale på afbetaling, kan det også have et par ulemper med sig. Hvis du vælger afbetalingsløsningen, vil der gå lang tid, før du har betalingen ude af verden, afhængigt af, hvor lang en afbetalingsperiode du har. Er der mulighed for det, kan det derfor være en god idé at få det ud af verden med det samme, hvis du har råd til at betale hele prisen samlet.

Selvom det med afbetaling kan føles som om, man kommer af med færre penge, kan det i virkeligheden ende med at blive en dyrere løsning. Når man betaler noget på afbetaling, vil der ofte være tillagt nogle ekstra gebyrer eller beløber, som samlet set kan gøre hele denne betalingsform en smule dyrere, end hvis du blot havde betalt det hele samlet.

Hvilken type køleskab kan jeg købe på afbetaling?

Muligheden for afbetaling afhænger ikke af, hvilken type du er på jagt efter. Om end du skal have den dyre luksusmodel eller en model der er så billig som muligt, så findes der en afbetalingsløsning for dette.

For tiden er det et hit med et køleskab på afbetaling, der kan langt mere end blot at køle maden. Her kan det være, du ønsker elementer som vand- eller isterningmaskine, der er indbygget i lågen.

Ligeledes er et køleskab med indbygget fryser også efterhånden blevet hver mands eje, så man slipper for at have fryseren stående særskilt et andet sted.

Uanset hvilke behov dit nye køleskab skal kunne dække, er det muligt for dig at få en model på afbetaling. Dette gælder både de dyrere luksusmodeller, de ganske almindelige modeller med fryser, eller mindre og billiger modeller, der kun lige skal kunne passe ind i et lille københavnerkøkken.

Hvilke mærker bør jeg gå efter?

Når det kommer til køleskabe, findes der en del forskellige mærker man kan gå efter, afhængigt af hvilken model eller kvalitet, man er på udkig efter.

Dog er det forskelligt fra mærke til mærke, hvad de hver især dækker af behov.

  • Miele: Dette er mærket til dig, der ønsker top kvalitet og nyeste teknologier, når det kommer til hårde hvidevarer. Mærket er kendt for mange års holdbarhed
  • Smeg: Smeg laver køleskabe, der ikke minder om andre modeller. Disse er især kendt for deres ikoniske design i amerikansk 50’er stil
  • Siemens: Siemens er ligesom Miele et mærke i topkvalitet, men laver en del modeller der er billigere, hvis man ikke skal betale det hvide ud af øjnene.

Uanset mærket på det køleskab, du ender op med, kan det købes på afbetaling, så du kan få netop den model, du er på jagt efter med en nem betalingsløsning.