Sengerand på afbetaling

Hvis du som nybagt forælder til en lille, fin baby har svært ved at få dit barn til at sove mere end en halv time ad gangen, så kan en sengerand være en god investering. Dog er der i forvejen et hav af udgifter forbundet med at få en baby, så det er helt naturligt, hvis budgettet ikke lige rækker til en sengerand også. 

Det er her vi hos nemafbetaling.dk kan guide dig i, hvordan det fungerer, hvis du kunne tænke dig at købe en sengerand på afbetaling.  

Sådan fungerer en sengerand

Sengerand

Hvis du ikke i forvejen kender til en sengerands funktionalitet, så kan det helt simpelt forklares, at det er en blød og lækker kantforing, du kan placere inderst i barnets seng eller vugge. Sengeranden er naturligvis dejlig blød, og den skaber først og fremmest et slags skjold til den lille, som afskærmes fra tremmerne i tremmesengen eller vuggen. På den måde undgås det at din baby får skrammer eller blå mærker fra eventuelle hårde overflader, og det kan give en god ro for både baby og naturligvis forældre at vide, at baby ligger sikkert og trygt i sin seng. 

Hvis du endnu ikke har investeret i en seng til den lille, så er der god mulighed for også at overveje, om det kan betale sig at købe en tremmeseng på afbetaling. En sengerand passer især perfekt ind i en tremmeseng, da den dækker tremmerne super godt af og samtidig også kan pifte en måske lidt kedelig tremmeseng op med nogle flotte farver eller mønstrer.   

En sengerand på afbetaling er en overskuelig investering

Hvis du på nuværende tidspunkt tænker, at du faktisk har brug for en sengerand, men står i en økonomisk stram situation, der ikke giver dig mulighed for at lægge ud for den, så kan vi hos nemafbetaling.dk hjælpe dig til at finde en god løsning. 

Flere forskellige steder gør det muligt for dig at købe på afbetaling, både i fysiske butikker og i de mange webshops, der sælger børnemøbler, men et sted som Qliro afbetaling kan især anbefales, idet de er meget opmærksomme på forbrugernes individuelle behov. Om du er vant til at købe på afbetaling, eller det er første gang, så er de gode til at gøre processen så simpel og enkel som muligt for dig, så det for enhver kan blive et nemt og overskueligt projekt. 

Derfor kan du få brug for en sengerand 

  • En sengerand skaber tryghed for både dig og dit barn
  • En sengerand kan gøre det nemmere for dit barn at falde i søvn
  • En sengerand giver hygge og komfort

Der er mange årsager til, at en sengerand er forsvarlig at investere i på afbetaling. Der er ingen tvivl om, at det kan være rigtig svært at få sin baby til at sove regelmæssigt. Det kræver træning og tilvænning, og i den forbindelse kan en sengerand måske komme til at spille en vigtig rolle, når det kommer til kvaliteten af din babys søvn. I og med at sengeranden skaber en lille mur, kan din baby nemt komme til at føle sig mere rolig, afslappet og beskyttet, når det er tid til at tage sig en lur. 

Er der store problemer, når dit barn skal falde til ro, kan det være en ide at kombinere sengeranden med en investering i en af de mange smarte slyngevugger på afbetaling, som findes på markedet. Slyngevuggen, som gynger baby frem og tilbage, og sengeranden, som oveni beskytter og skaber tryghed, er ofte en kombination, som skaber perfekt harmoni for en nyfødt baby, som måske sover meget uroligt. 

Sengerande i forskellige former og farver

En sengerand er for din baby ikke blot en sengerand. Udover at den rent faktisk beskytter dit barn, så må det ikke glemmes at den for en lille baby også fungerer som en afskærmning fra omverdenen, som til tider kan virke meget stor og skræmmende. Det kan derfor være en god ide at tænke lidt ekstra over, hvilke motiver samt farver sengeranden skal have. Der findes et hav af forskellige både i pangfarver og kreative motiver, men der er altså også de mere afdæmpede ensfarvede at vælge imellem.

Sengerand på afbetaling

Vælg eventuelt en som selvfølgelig passer ind i børneværelset eller det værelse, hvor sengen er placeret, men husk også på, at baby skal bruge mange timer nær sengeranden, så det kan være rart med en sengerand, som måske minder lidt om noget familiært og trygt. Måske det ville være en ide, at købe matchende sengetøj på afbetaling, så babys seng matcher flot.

Derudover er det også relevant at overveje, hvilken form sengeranden skal købes i. Her kommer det først og fremmest an på, hvilken type barneseng, den skal passe i og samtidig er det værd at tage dit barns alder med i vurderingen. Jo mindre dit barn er, jo mere beskyttelse er der brug for, og det kan for eksempel være en god ide at købe en af de tykkere sengerande.    

Du kan købe sengerand på afbetaling hos de fleste møbelbutikker 

Der er som sagt mange muligheder, når det kommer til købet af din nye sengerand på afbetaling. Mulighederne er mange og afhænger fuldstændig af dine behov. For eksempel er betal med faktura en god løsning til dig, der har brug for, at der bliver lagt ud for din sengerand i dag, for at du engang i næste måned selv kan betale beløbet fra egen pengepung. Denne metode er kort sagt den bedste, hvis du for eksempel på grund af uforudsete udgifter har brugt månedsbudgettet op inden måneden er ovre, og du lige står og mangler lidt ekstra til nødvendigheder som for eksempel en sengerand.  

Hvis du derimod står i den situation, at du foretrækker at betale lånet tilbage over en længere periode, som passer til din økonomiske rytme, så kan du vælge at købe din sengerand igennem Ilva afbetaling. Hos dem bliver du sat grundigt ind i processen, du er ret fri til selv at vælge og du kan ovenikøbet købe helt rentefrit. Det er ikke alle, der har en kæmpe opsparing, og man kan dermed sige, at et køb på afbetaling fungerer som en god løsning, når man ikke lige står og har pengene selv i øjeblikket.