Bedre Nætter afbetaling

Du ligger i din seng, men den føles ikke længere ligeså blød som du husker den skulle være. Du sover ikke længere ligeså godt som du plejer – du vender og drejer dig om natten. Eller er du bare flyttet i et nyt hjem, hvor der ikke længere er plads til din seng. Det er tid til en ny seng. Men så kigger du på din konto og opdager at der ikke er penge til en ny seng. Du må undersøge alternative muligheder for at skaffe en ny seng. Men her er det heldigt, at du kan købe senge på afbetaling hos Bedre Nætter.

Men inden du begynder at købe din nye seng på afbetaling, er der sikkert en række spørgsmål du gerne vil have besvaret. Hvorfor skal du købe en seng på afbetaling? Hvad får du ud af at købe en seng på afbetaling? Hvilket afbetalingstilbud har Bedre Nætter? Og hvad skal du være ekstra opmærksom på? Disse spørgsmål får du svar på i denne artikel.

Hvorfor købe din seng på afbetaling

Hvis du skal hen og have en god seng, der kan vare i flere år, er det en rigtig god ide at investere i en ordentlig seng. Men hvis man skal ud og investere i en ordentlig seng, kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Hvis du ikke har råd til at det skal blive en dyr fornøjelse og ikke har mulighed for at spare op, kan det være nødvendigt af købe din nye seng på afbetaling. At købe senge, eller andre ting, på afbetaling kan være en rigtig god måde at få anskaffet det du står og mangler.

Undgå at gå på kompromis med din seng

Der er både fordele og ulemper ved at købe ting på afbetaling. En af de helt store fordele er at du ikke skal gå og spekulere på, hvor du får skaffet pengene henne nu og her. På den måde har du altså mulighed for at få den seng du behøver, så du kan sove ordentligt om natten.

En anden ting er, at du ikke behøver at gå på kompromis med din seng. Hvis du har lidt penge og ikke ønsker at købe på afbetaling, kan det være du er nødt til at købe en billigere seng, der ikke kan det du gerne vil have den skal kunne. Men hvis du køber din nye seng på afbetaling, behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten af din nye seng. Du kan altså få lige den type seng du har brug for.

Prøv din nye seng i 100 dage

Når du køber en seng hos Bedre Nætter, har du mulighed for at prøve din nye seng i 100 dage. Det er en rigtig god mulighed, hvis du står og svæver mellem to forskellige senge og ikke helt ved, hvilken du skal vælge. Det er altså en god mulighed for at afprøve din nye seng, så du ikke køber noget forkert. I de 100 dage du prøver sengen, har du fri mulighed for at skifte fasthed på sengen og returnere sengen og få købsbeløbet tilbage. På den måde udgår du altså at stå med en seng du ikke kan bruge.

Gratis finansiering

Når du har fundet den seng du gerne vil have, har du mulighed for at købe den med gratis finansiering. Det vil altså sige, at du betaler 0 procent i rente, 0 procent i gebyr og 0 procent i oprettelse. Det eneste du skal gøre er at du skal købe sengen som normalt, når du kommer til betaling af beløbet, skal du vælge finansiering som betalingsmetode. Derefter sendes du videre til udfyldelse af låneansøgning som underskrives med NEM-ID. Det er nemt og hurtigt, og du kommer kun til at betale det beløb som sengen har kostet.

Det skal du være opmærksom på

Når du køber noget på afbetaling, er der en række ting du bør overveje. Når du vælger at købe noget på afbetaling, er det en måde at låne penge på. Derfor bør du grundigt overveje din økonomiske situation, inden du begynder at låne. Du bør først og fremmest lægge et budget, du er sikker på du får betalt tilbage. Hvis du generelt er dårlig til at betale penge tilbage, bør du overveje afbetaling en ekstra gang, inden du køber din nye seng.