iPhone 12 på kredit

iPhone 12 er langt om længe landet på markedet, og du har selvfølgelig mulighed for at sikre dig et eksemplar af den nye smartphone. Hypen omkring iPhones er ikke lige så stor, som den var for år tilbage, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at iPhone 12 bestemt er en interessant model. Sammenlignet med iPhone 11, byder den nye smartphone fra Apple på klokkeklare forbedringer – forbedringer, der vil sikre dig en meget bedre brugeroplevelse.

Er den nye smartphone lidt for dyr for dig at købe kontant? I så fald kan du købe iPhone 12 på afbetaling – på samme måde, som du har kunne købe iPhone 11, 10 og alle de tidligere modeller.

Hvordan du bærer dig ad med dette, skal du nok blive introduceret for i denne guide. Du kan også bare klikke dig direkte videre til forhandleren, hvis du gerne vil have svar på, hvad det koster at købe den spritnye smartphone på kredit.

Køb iPhone 12 på afbetaling

Du kan købe en iPhone 12 på kredit i dag

En ny iPhone 12 på afbetalingiPhone 12 (vel at mærke både mini, Pro og Pro Max) kan naturligvis købes på kredit til favorable vilkår. Det har faktisk kunne lade sig gøre, lige siden de nye smartphones landede på markedet. iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er nogle dyre herrer, der kom ud med en vejledende pris på mellem 7.000 og 12.400 kr. Det er så mange penge, at de fleste forbrugere lige må tjekke op på, om der rent faktisk er budget til dette køb.

Har du ikke umiddelbart budget til en ny iPhone 12, hvad end du har set dig lun på den ene eller anden udgave, så kan du købe den på afbetaling. L’EASY er i den anledning et af de steder, du kan surfe forbi. Her finder du nemlig den nye telefon i et utal af farver, størrelser (lagerplads) og udgaver. Din foretrukne udgave er sandsynligvis også at finde på siden.

Du kan købe iPhone 12 på afbetaling med følgende vilkår:

  • Rentefrit
  • Ingen udbetaling
  • Uden abonnement

Er det vilkår, som du finder attraktive? I så fald skal du besøge forhandleren, der kan gøre dig klogere på mulighederne.

Hvor længe skal jeg afdrage på min iPhone 12?

Når du køber en iPhone 12 på kredit, så betaler du typisk af over en længere periode, men hvad definerer en længere periode? Jamen, det er lidt forskelligt fra forhandler til forhandler, hvor længe tilbagebetalingen strækker sig over. Som udgangspunkt skal du forvente at afdrage på lånet (afbetaling er en slags lån) over 12-36 måneder.

Jo kortere perioden er, desto flere penge skal du betale om måneden. Det helt afgørende er derfor, at du sikrer dig, at du har råd til de afdrag, der gælder for afbetalingskøbet. Ellers kan der hurtigt komme til at opstå unødvendige uoverensstemmelser.

Hos nogle forhandlere af smartphones kan forbrugeren få medbestemmelse i forhold til afdragsperioden, mens andre forhandlere har en fast afdragsperiode.

Kan jeg købe telefonen på afbetaling uden at skulle hænge på et abonnement?

Hvid iPhone 12 på kreditJa, det er heldigvis muligt at købe en iPhone 12 på afbetaling uden abonnement. Det er vel at mærke en mulighed, som vi vil anbefale dig at benytte dig af, medmindre du alligevel har planer om at skifte dit mobilabonnement ud. Abonnementerne er nemlig typisk ret dyre og måske meget dyrere end dit nuværende. Du kan evt. regne lidt på, om det kan betale sig for dig at skifte dit nuværende abonnement ud med et nyt.

Når du undersøger de forskellige forhandleres tilbud, så skal du læse det med småt, så du ved, om du kommer til at hænge på et abonnement eller ej. Ofte bliver man bundet til det nye abonnement i seks måneder, og hvis abonnementet koster 200-300 kr. om måneden, så kan det selvsagt hurtigt løbe op.

Anmeldelse af iPhone 12

iPhone 12 landede på markedet tilbage i oktober 2020. Det er tilstrækkelig lang tid siden, til at mange anmeldere og privatpersoner har haft lejlighed til at prøve og teste telefonen. Ligesom det har gjort sig gældende for tidligere udgivelser, så har der også denne gang været blandede meninger. Generelt er der dog masser af positivitet at spore omkring den nye iPhone 12.

I de kommende afsnit vil vi komme med vores tanker og input omkring iPhone 12. Det skal bl.a. handle om designet, kameraet, batterilevetiden og meget mere. Vi forsøger altså at komme hele vejen rundt, så du lettere kan tage stilling til, om du bør købe telefonen (evt. på afbetaling).

Design

Designmæssigt skiller iPhone 12 sig ud fra mange af de tidligere mobillanceringer fra Apple. Telefonen er f.eks. både lettere og mindre. Dette har resulteret i en mere elegant og stilren smartphone, som man stolt kan vise frem foran vennerne.

I forhold til placering af knapperne, så er der ikke det store at berette om. Knapperne sidder samme sted, som de plejer. Er du desuden vant til Face ID, så er der ikke det vilde, du skal vænne dig til, hvis du vælger at anskaffe dig en iPhone 12. iPhone 12 byder på nogle ganske få designmæssige ændringer, men det er ikke noget revolutionerende.

Kamera

Kameraet på iPhone 12 er intet mindre end fantastisk – og det kan vi skrive helt uden at overdrive. Den nye telefon byder på tre kameraer bestående af et hovedkamera, et ultra vidvinkel kamera og et frontkamera. Der er tale om tre kameraer med 12 megapixel. Hovedkameraet byder bl.a. på f/ 1,6 blænde. Der er i øvrigt forbedringer til Smart HDR og Deep Fusion, hvilket gør det muligt at tage endnu bedre mobilbilleder end førhen. Er der derfor en lille fotograf gemt i dig, så kan iPhone 12 meget vel gå hen og blive din nye bedste ven.

Batteri(levetid)

Batterilevetiden spiller altid en vigtig rolle, når vi forbrugere skal investere i en ny smartphone. Derfor har vi selvfølgelig også sat fokus på, hvor god en batterilevetid iPhone 12 kan præstere. Og lad os med det samme afsløre, at det hverken er den bedste eller den dårligste smartphone på markedet målt på batterilevetid. Ifølge denne artikel kan iPhone 12 klare 10 timer og 23 minutter på 4G og 9 timer og 6 minutter på 5G. Hvor længe din iPhone 12 kommer til at holde på en fuld opladning afhænger altså af dit forbrug. Det kan måske holde i en hel dag, men forvent ikke, at det kan præstere to dages batterilevetid.

Hvilke ulemper er der ved iPhone 12?

Apple har efterhånden ret meget erfaring med at designe, udvikle og fremstille smartphones. Det kan man roligt sige. Trods mange års erfaring er Apple naturligvis ikke i stand til at skabe en 100 % perfekt smartphone. Alle smartphones byder på nogle få ulemper, og det gælder desværre også iPhone 12. Disse vil vi gerne præsentere dig for, så du også kan have det in mente, når du skal beslutte dig for, om du skal købe iPhone 12 på afbetaling eller ej.

Her er nogle af ulemperne:

  • Telefonen leveres uden høretelefoner og oplader
  • De færreste kan klare sig med den mindste størrelse (64 GB)
  • Prisen er i den høje ende

Disse farver og størrelser (lagerplads) kan du vælge mellem

iPhone 12 findes, som vi har været inde, ikke kun i én udgave. Faktisk findes den i en håndfuld forskellige udgaver. Det betyder, at du er nødt til at danne dig et overblik over mulighederne, inden du gør yderligere. Det skal jo gerne være sådan, at du ender med at købe den version af telefonen, der matcher dine behov og ønsker.

Farver: iPhone 12 kan lige nu erhverves i minimum seks forskellige farver. Det drejer sig om farverne blå, grøn, hvid, lilla, rød og sort. Der skal nok være en af disse farver, der falder i din smag. Du kan i øvrigt peppe din telefon lidt ekstra op med et pænt cover. Dette behøver du selvfølgelig ikke at købe på afbetaling.

Lagerplads: Foruden at skulle vælge en farve, så skal du tage stilling til, hvor meget lagerplads din nye iPhone 12 skal have. Endnu en gang har du en række valgmuligheder. Hos de fleste forhandlere kan du vælge mellem 64, 128, 256 og 512 GB. De fleste kan klare sig med 128 GB, men i nogle tilfælde giver det mening at vælge en iPhone 12 med mere lagerplads.

 

Køb iPhone 12 på afbetaling

Fire ting du skal overveje, inden du køber en iPhone 12 på kredit

iPhone 12 kan købes på afbetaling, men om du skal købe den på afbetaling er helt op til dig. Her på siden gør vi dig opmærksom på mulighederne, men i sidste ende er det op til dig, om du vil foretage et kreditkøb. Vi opfordrer dig under alle omstændigheder til at gøre dig nogle grundige overvejelser, så du ikke foretager et køb, som du senere fortryder. Det ville jo være ærgerligt. Nedenfor bliver du præsenteret for fire ting, der er værd at overveje:

  1. Er iPhone 12 i virkeligheden din ideelle mobil? – Det første du skal tænke over er, om du rent faktisk vil få glæde af en ny smartphone. Har du for eksempel allerede en iPhone eller en iPhone 11, som du er glad for, så er det ikke sikkert, at du reelt har behov for en iPhone 12.
  2. Forstår du betydningen af at shoppe på afbetaling? – Ja, det er både nemt, hurtigt og på mange måder fordelagtigt at købe en iPhone 12 på afbetaling. Det er dog ikke helt uden risiko. Når du shopper elektronik på afbetaling, så sker der faktisk det, at du gældsætter dig. Gælden skal du efterfølgende betale af på, indtil du en dag har tilbagebetalt hele beløbet og dermed kan kalde dig gældfri. Ved køb af en iPhone 12 på kredit går der som regel 36 måneder, inden du er gældfri.
  3. Har du styr på din økonomi? – Det er aldrig en god idé at købe ting på afbetaling, hvis man har en privatøkonomi, der er ude af balance. Mange forhandlere er flinke til at yde kredit på deres produkter, men de forventer selvfølgelig også at få deres penge retur. Derfor er det alfa og omega, at du har styr på din økonomi, så du kan overholde din betalingsaftale.
  4. Vil du købe iPhone 12 med eller uden abonnement? – Du har nu besluttet dig for at købe en iPhone 12 på afbetaling, men mangler lige at tage stilling til én vigtig ting; skal du have telefonen med et abonnement eller ej? Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, men for at sikre maksimal valgfrihed, så bør du vælge et tilbud, hvor du ikke bliver tvunget til at få et abonnement, som forhandleren vælger for dig. Det er nemlig sjældent det abonnement, der passer bedst til netop dig.

Er du i øvrigt i stand til at købe iPhone 12 kontant, så bør du gøre det. Så slipper du nemlig for at stifte gæld.

Giver det mening at vente på iPhone 13 i stedet?

Blå og hvid iPhone 12 Max og MiniiPhone 13 er ifølge rygterne lige på trapperne. Planen er, at den nyeste telefon i rækken fra Apple bliver lanceret engang i september 2021. Det er en lancering, som rigtig mange Apple-fans ser frem til. Spørgsmålet er så, om den kommende telefon kommer til at leve op til de altid høje forventninger.

Da iPhone 13 snart lander på markedet, så er du måske begyndt at tænke over, om det vil give mening for dig at vente med at købe en ny smartphone.

iPhone 12 er på lager, men hvis du nu kunne få en telefon med en anelse bedre kamera, mere lagerplads og større batteri, ville du så vente? Det bør du overveje, inden du køber iPhone 12 på afbetaling.

iPhone 13 er godt nok ikke på markedet endnu, men når den kommer, så er vi sikre på, at også denne smartphone vil kunne købes på afbetaling. Det er blot et spørgsmål om tid, før en af de mange danske elektronikforhandlere strikker et tilbud sammen. Du må dog forvente, at iPhone 13 bliver en dyr smartphone – måske endda lidt dyrere end iPhone 12. Vil du derfor holde dine omkostninger nede, så er iPhone 12 måske et bedre bud. I øvrigt er det meget sandsynligt, at prisen på iPhone 12 vil falde lidt, når iPhone 13 bliver lanceret til efteråret. På den måde kan det blive endnu billigere at købe iPhone 12 på afbetaling.

Køb iPhone 12 på afbetaling