Konsolbord på afbetaling

Har du fået øje for et smukt konsolbord, som kan stå perfekt i dit hjem, så er der ingen grund til at tøve med at få det bestilt hjem. Konsolborde kan dog sagtens gå hen og blive ret dyre at få fat i, og der er ikke noget at sige til, hvis der ikke lige er luft nok i budgettet til et sådant møbel.

Så står du og mangler et konsolbord hjem til, så giver vi dig her på nemafbetaling.dk lidt info omkring konsolborde generelt, samt hvordan du kan få bestilt et hjem gennem en afbetalingsordning.

Fordelene ved et konsolbord

  • Et konsolbord pynter såvel som i entreen som i gangen, stuen eller soveværelset
  • Et konsolbord giver dig lidt ekstra opbevaringsplads
  • Et konsolbord pifter dit hjem op

Hyggeligt konsolbord på afbetalingEt konsolbord kan placeres stort set alle steder i hjemmet. Stil for eksempel dit konsolbord ude i en smal gang, hvis du godt kunne tænke dig et bord, som kan pynte med blomster eller andre pyntegenstande. Det smarte ved et konsolbord i dette tilfælde er, at det ikke fylder ret meget, og der kan derfor blive plads til det på små arealer.

Et konsolbord er især smart at have stående i entreen. Her kan det stå og pynte, og det er rart og praktisk at have et bord, hvor du lige kan smide dine nøgler eller andre småting, når du kommer ind af døren. Køber du et konsolbord, som har nogle små skuffer eller måske har plads til nogle opbevaringskurve, så kan du tilmed også bruge bordet som opbevaringsplads til forskellige ting og sager.

Investerer du i et konsolbord ud til entreen, så kan det være det også var noget at få kigget på en rummelig og pæn skoreol på afbetaling, som ligeså vel som dit nye konsolbord, kan gøre din entre lidt mere ryddelig og pæn at se på.

Køb dit konsolbord på afbetaling her

Du kan købe dit konsolbord i stort set alle møbelbutikker både i fysiske men også på nettet. Det er især på nettet nemt at finde lige det konsolbord, som kan falde i din smag, da der på nettet kan findes alle typer.

Når du har fundet det, du godt kunne tænke dig, så er næste skridt at finde ud af, om der er mulighed for at købe det gennem en afbetalingsordning i den pågældende butik. Det er nemlig sådan, at butikken skal samarbejde med et finansfirma, som for eksempel Klarna afbetaling, som så kan tage sig af at lægge ud for dit produkt. Man kan sige, du låner penge af Klarna, og så betaler du lånet tilbage til dem af flere omgange.

Du har også den smarte mulighed at vælge betal med faktura, hvilket egentlig bare vil sige, at du får op til 30 dages kredit. Denne metode er især god til dig, som gerne vil have dit lån betalt tilbage hurtigt igen, så du ikke behøver at gå og huske på det længere. Mange vælger denne mulighed, hvis de af en eller anden årsag ikke lige har pengene denne måned, til at kunne lægge ud for et produkt, men ved at pengene er der allerede i starten af næste måned.

Find det helt rigtige konsolbord til dit hjem

Når du har besluttet dig for, at du godt kunne tænke dig et konsolbord, så er næste skridt at finde ud af, hvordan det skal se ud. Konsolborde står typisk op af en væg, og det er muligt at købe et, som for eksempel kun har et enkelt ben eller to monteret, mens det for resten støtter sig op af en væg. På den måde kan du placere et sådant konsolbord ude i gangen eller et andet sted i huset, hvor der er meget lidt plads, da bordet ikke vil komme til at fylde det store. Mangler du lidt ekstra opbevaringsplads ud til gangen for eksempel, så kunne det være et par bogkasser på afbetaling også kunne have interesse. Det smarte ved dem er, at de nemt og hurtigt kan hænges op på væggen, så de ikke tager gulvplads.

Dog er det selvfølgelig også muligt at købe konsolborde, som er større og har fire ben, så det kan placeres alle steder. Mangler du for eksempel et lille bord i soveværelset, hvor du kan stille nogle nips ting, planter eller bare lægge nogle småting til side på, så kan det være en ide at lede efter et, som måske passer i farverne med dit klædeskab eller din seng.

Kan du bedst lide at holde dit hjem så simpelt og enkelt som muligt, så kan du altså også sagtens finde fine konsolborde i den stil. Vælg eventuelt et i en ensfarvet, afdæmpet nuance, som passer godt ind med dine andre møbler.

Derfor bør du købe dit konsolbord på afbetaling

For nogle kan det godt virke temmelig uoverskueligt og måske endda også lidt skræmmende at investere i et møbel på afbetaling. Mange forbinder det med ekstra udgifter, men det behøver faktisk slet ikke være sådan.

Når du køber på afbetaling, så kan man sige, det vigtigste faktisk bare er, at du altid sætter dig rigtig godt ind i det finansielle firmas regler og måder at gøre tingene på. Typisk er det sådan hos firmaer som for eksempel Ilva afbetaling, at de selvfølgelig gerne vil have, at du overholder de aftaler, I laver sammen i fællesskab. For eksempel kan det være, Ilva sætter nogle tidsfrister på, hvornår dit lån hos dem skal være betalt tilbage igen. Derfor kan man sige, det faktisk bare handler om at være helt sikker på, hvad der forventes af dig som forbruger og dermed få betalt lånet tilbage til tiden. På den måde er du sikret, at der ikke pludselig opstår uforudsete udgifter.

Derudover er det en god ide, at du altid sørger for, at du har et klart overblik over, hvor mange penge du har at gøre godt med i måneden. Når du investerer i et møbel på afbetaling, så bliver det for mange langt mere overskueligt, idet man ikke behøver at betale en masse penge på en gang, men i stedet kan nøjes med at betale et lille beløb i måneden til et finansfirma såsom Qliro afbetaling. Husk derfor altid at planlægge, hvor mange penge du har plads til at kunne betale af i måneden.