Topmadras på afbetaling

Når man skal skabe et godt sovemiljø, er det utrolig vigtigt, at man vælger nogle senge remedier i god kvalitet. På denne måde sikrer du den bedst mulige nattesøvn, så du kan komme optimalt gennem hverdagens udfordringer med masser af energi og overskud. Der er intet værre end at skulle hive sig selv og en træt og doven krop ud af sengen om morgenen for at tage afsted på arbejde uden nogen overskud eller energi. Alt fordi man har fået en elendig nattesøvn og kroppen er øm. Nattesøvn er utrolig vigtigt og dertil også den rigtige topmadras.

Dog kan nye senge remedier som topmadrasser og dyner godt rende op i den dyr fornøjelse, men vi mener hos nemafbetaling.dk, at det er værd at investere i en god nattesøvn. Derfor vil vi i denne artikel oplyse og informere omkring, hvordan du kan købe blandt andet en topmadras på afbetaling, og hvorfor dette kan være en god mulighed

Hvorfor bør man have en topmadras

Der er mange årsager til, at man bør købe og bruge en topmadras. En topmadras kan være afgørende for kvaliteten af din søvn og derfor faktisk også afgørende for din sundhed. En god nattesøvn er nemlig med til at optimere din sundhed og dine behov utrolig meget, og uden en god nattesøvn kan psykiske og fysiske lidelser hurtigt snige sig op på en.

Topmadras

Derfor anbefaler vi, at du går ud og investerer i en god topmadras hurtigst muligt, så du ikke skal gå og bekymre dig om dit helbred, blot fordi du sover forkert om natten. Det er jo nemlig heldigvis noget, som man kan gøre noget ved ganske hurtigt. Især når du køber på afbetaling. Her slipper du nemlig for først at skulle have fundet pengene, før du kan begynde at sove godt om natten. Og det er jo ganske smart og essentielt i denne situation. 

Din nattesøvn bliver meget bedre

Udover en god nattesøvn så kan en topmadras også være med til at øge holdbarheden af din seng. Når du ligger direkte på madrassen, slider du nemlig unødvendigt på den. Sengen vil blive mere og mere ubehagelig at sove på, da du på sigt vil kunne komme til at ligge mere eller mindre direkte på fjedrene. Du kan gå hen og få rygproblemer, og når først du har det, kan det være en svær omgang at komme sig igen.

Alt i alt vil sengen derfor hurtigere og hyppigere skulle skiftes ud. Dette kan godt gå hen og blive en noget dyre fornøjelse end blot at anskaffe dig en topmadras, da vi vidst godt hurtigt kan blive enige om, at senge er en noget større udgift. Bedre nattesøvn og økonomiske besparelser det kalder vi en win win.

Skulle din seng allerede være blevet slidt, så kan det godt være dyrt at skulle anskaffe sig en med kort varsel. Derfor er det på samme måde som med topmadrassen også muligt at købe din nye seng på afbetaling. På denne måde kan du optimere hele dit sengemiljø på en og samme gang. 

Forskellige slags topmadrasser

Når du skal vælge din nye topmadras, er der flere ting du skal være opmærksom på. Der findes nemlig forskellige slags topmadrasser. Der findes topmadrasser i forskelligt materialer, med forskellige formål og til forskellige behov. Så der er noget at give dig i kast med! Det nemmeste vil først og fremmest være at tage ned i din nærmeste senge kompagni og forhøre dig om hvilken topmadras, der vil passe til dine behov.

Her vil du kunne få hjælp og rådgivning fra nogle eksperter, der ved hvad de snakker om, og dermed kan guide dig bedst muligt. Her vil du også kunne afprøve nogle forskellige, og finde ud af hvilke du synes er optimale for dig. Ellers er der her tre ting, som du skal have med i overvejelserne, når du udvælger din topmadras:

  • Hvordan er din temperatur om natten? Har du tendens til altid at have det varmt om natten, eller er du mere en frossenpind, der helst gerne skal have et par varme sokker på?
  • Er du typen, der gerne vil ligge blødt og synke ned i din seng, eller ønsker du en mere fast madras med en solid overflade?
  • Kvaliteten. Selvom kvalitet koster penge, så er det værd at lægge lidt mere i en ordentlig topmadras. Dette øger både levetiden men forbedre også din søvn markant. Og med afbetaling som en mulighed er der ingen undskyldning for ikke at vælge kvalitet fra starten af

Memory skum er meget populær

De mest populære typer af topmadrasser er topmadrasser med memory skum samt topmadrasser i latex. Disse to slags topmadrasser er vidt forskellige og kommer med vidt forskellige formål.

Hvis du har tendens til at have det utrolig varmt om natten, især i sommerperioden, kan det være en rigtig god ide at anskaffe dig en topmadras lavet i latex materialer. Latex afgiver nemlig varmen, så du slipper af med al din overskydende kropsvarme. Dette er med til at holde dig kølig om natten og med en silkedyne på afbetaling oven i, er du sikret dejlig kølige sommernætter. Det er som ved de andre topmadrasser selvfølgelig også muligt at købe din latex topmadras på afbetaling.

Hvis du derimod fryser om natten eller gerne vil have en blødere form for underlag, så vil en topmadras i memory skum på afbetaling være at anbefale. En topmadras i memory skum bruger nemlig din kropsvarme til at forme sig efter din krop, så du får den ultimative støtte og komfort i forhold til en latex topmadras, som har en noget hårdere og mere fast overflade.

Hvorfor købe din topmadras på afbetaling

Der er mange gode grunde til at vælge at købe din nye topmadras på afbetaling. Man skal ikke gå ned på god nattesøvn, og en topmadras i god kvalitet kan godt blive lidt pebret i prisen. Men dette skal da ikke holde dig fra at optimere din nattesøvn med det samme? Ved at købe din topmadras på afbetaling får du topmadrassen hjem med det samme. Du behøver altså ikke gå og vente på, at du har penge nok til den først.

Ved at købe den på afbetaling kan du også vælge præcis den topmadras, som du ønsker og har brug for i den helt rigtige kvalitet uden at skulle bekymre dig om prisen. Du skal nemlig først tænke på at betale senere, og du kan endda få regningen delt op i flere bidder fordelt ud på adskillige måneder. Du kan ofte få din afbetalingsaftale tilpasset din økonomi, så alt i alt er det altså en utrolig smart løsning og alternativ. 

Hvor kan man købe på afbetaling

Der er flere steder, hvor det er muligt at købe din nye topmadras på afbetaling. Der er også flere forskellige muligheder at vælge imellem, når det kommer til, hvordan du ønsker, at afbetalingen skal forløbe sig. Du kan dermed vælge præcis det tilbud, der tiltaler dig mest. Det synes vi er smart. På denne måde står du ikke pludselig i en aftale, som du ikke helt kan se dig ud af, og som måske slet ikke passer til dit økonomiske budget.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor du ønsker at købe din topmadras fra. Det kan være, at du har en bestemt præference, når det kommer til hvilken butik, som du prioriterer. Ofte vil du kunne snakke med den pågældende butik om, hvilke muligheder de tilbyder for afbetaling.

Hvis du eksempelvis handler ved Ilva, så har de deres egen afbetalingsmulighed, som kaldes Ilva afbetaling. Her køber du varen gennem dem og afbetaler direkte til dem. De tilbyder et lån med 0% i rente de første 24 måneder, så du har altså rigeligt med tid til at kunne nå at afbetale på din topmadras, inden renterne begynder at falde. Det er utrolig smart og billigt. Derudover skal du først tænke på at begynde afbetalingen to måneder inde i forløbet, så du på denne måde kan nå at få varen hjem og prøve den af.

Dette er især godt hvis du køber ting som senge, topmadrasser og lignende, da det godt kan være svært at vurdere, hvorvidt du har valgt den rigtige ved blot at ligge i den en enkelt gang nede i butikken. Det eneste det ellers koster at tage et lån gennem Ilva er 39,- i månedligt gebyr. Det skulle altså gerne være til at overkomme. 

Der findes flere forskellige afbetalingslevernadør

Hvis ikke du ønsker at købe din topmadras gennem Ilva, er der selvfølgelig mange andre muligheder, hvorpå du stadig kan få den på afbetaling. Her kan du lede efter et firma, som samarbejder med eksempelvis Qliro afbetaling. Dette er en af det friere måde at afbetale på. De har nemlig gjort det til en prioritet, at man som kunde skal kunne være med inden over, når det kommer til hvor meget, man ønsker at afbetale med.

Dette giver nemlig en sikkerhed for, at der altid kan afbetales på den ene eller anden måde. Med Qliro kan du nemlig selv vurdere, hvor meget du har til rådighed i løbet af måneden, og dermed afbetale med det du har tilgængeligt. På denne måde risikerer du ikke pludselig at skulle leve af brød og pasta resten af måneden, blot fordi der pludselig kom en uforudset regning væltende ind af døren. Det kender vi nemlig alle til, og det har Qliro også haft med i deres overvejelser. 

Hold styr på dine ting via app

Med Qliro afbetaling følger også en super smart app, hvor du kan holde styr på alle dine regninger. Den er super overskuelig og brugervenlig. Her kan du følge med i betalingen, og se hvor meget du mangler. Det gør det også lidt sjovere at afbetale, når du, ligesom et spil, kan følge med i hvor langt du er. 

Topmadras på afbetaling

Den sidste mulighed vi vil komme ind på i denne artikel er Klarna afbetaling. Det smarte ved Klarna afbetaling er, at du kan samle flere af dine regninger på en enkelt faktura. Dette kan være super smart, hvis du handler flere ting på afbetaling men fra flere forskellige virksomheder. Der er intet værre end at have 5 forskellige regninger at holde styr på hver eneste måned så ved at samle dem alle på en, så er det pludselig en del mere overskueligt, og du er dermed sikker på ikke at komme til at misse en i farten. 

Hvad skal du være opmærksom på når du køber på afbetaling

Når man køber ting på afbetaling, er det jo lidt det samme som at tage et lån. Og ligesom ved et lån er der altid nogle vigtige ting, som man skal huske at tjekke igennem og tænke over, så du er sikker på, at fælden ikke pludselig klapper for dig, når du kunne have undgået det. Det smarte ved afbetaling er selvfølgelig, at det ikke er lige så dyrt som et banklån eller et kviklån for den sags skyld. Så dette skal selvfølgelig ikke mistforstås. 

Først og fremmest er det utroligt vigtigt, at du altid husker at læse aftalen grundigt igennem stort som småt. Når du har læst på det, og sat dig ind i tingene, så skal du vurdere om dette er en aftale, som du kan gå med til. Her skal du have din økonomiske rådighed og de ekstra udgifter i form af renter eller gebyrer med i overvejelserne. Hvis du føler, at du kan leve op til kravene og omvendt, så er det bare med at skrive under. 

Undgå at betale rykkere og gebyre

For at være sikker på at du kan betale regningerne til tiden, så du slipper for rykkere og ekstra gebyre, så er det vigtigt, at du gennemgår dit budget, inden du laver aftalen. Der skal for det første være råderum for selve beløbet, som du fremover skal betale månedligt, men det er også altid en god ide stadig at have overskud, hvis der eventuelt pludselig kommer en dyr telefonregning, eller hvis bilen skal til reparation. Man kan aldrig forudse fremtiden, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Dette kan du slippe for ved at være forberedt. 

Hvis blot du husker disse ting, samt have din fornuft med sig, så skulle du gerne være klædt på til at kunne købe din topmadras på afbetaling. Så er det bare med at komme ud og finde din drømme madras.