Det har været muligt at købe ting på afbetaling i mange år, men det er først her på det seneste, at afbetalingsmetiden for alvor er steget i popularitet. Især her i Danmark oplever vi, at flere og flere mennesker vælger at købe alverdens ting på afbetaling.

Afbetalingsmuligheden gør lige pludselig, at alle har råd til dyre ting og sager, selvom de ikke har en formue stående i banken.

Flere butikker muliggør afbetaling

Siden efterspørgslen er steget, så har flere netbutikker også taget afbetalingsmetoden til sig. Flere tusinde danske netbutikker og fysiske butikker har nu en afbetalingsmulighed, og det har resulteret i at der sker langt flere salg, end der gjorde før. Alle har mulighed for at gøre større køb, selvom de ikke umiddelbart har det fulde beløb stående i banken.

Mange butikker muliggør også, at man kan skræddersy sin afbetaling, så man selv bestemmer, hvor meget der skal betales om måneden og over hvor lang tid. Du kan for eksempel afbetale et større beløb over få måneder eller et mindre beløb over flere år.

Dette kan du købe på afbetaling

Mobiltelefoner, computere, fjernsyn og andet dyr elektronik har længe været på afbetalingsmenuen. Men i dag er det ikke kun de dyre varer, som kan købes med en afbetalingsordning. På grund af de stigende popularitet, så har flere butikker gjort det muligt for os, at købe alverdens vare via afbetalingsmetoden.

Du kan købe tøj, smykker, sundhedsprodukter, møbler og endda madvarer på afbetaling. Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan finde på afbetaling nu til dags. Selvom det stadig oftest er de dyre hvidevare og elektronik, der købes via afbetaling, så kan du også finde alt fra børnelegetøj til udenlandsrejser.

Betaler jeg mere, når jeg afbetaler?

Mange tror, at når man betaler sin vare over længere tid, så ender man også med at betale mere i sidste ende. Det skyldes at nogle afbetalingsmuligheder tillægger renter og gebyrer, som betyder den fulde pris er højere, end hvis du betalte for din vare med det samme. Dog har tingene ændret sig meget på det seneste.

Der findes rigtig mange butikker og udbydere, som tilbyder afbetalingsmuligheder uden renter og gebyrer. Det vil sige at du kan betale over længere tid, og i sidste ende kun have betalt købsprisen. Du bør altid huske at spørge udbyderen omkring renter og gebyrer på forhånd, så du er klar over, hvad dit endelige tilbagebetalingsbeløb er.

Write A Comment